Hvordan forhåndsvise WordPress-nettstedet

Du forhåndsviste WordPress-nettstedet, og nesten alle koblingene brutt. Hva skjer?

WordPress bruker hele URL-er (i stedet for relative baner) for stilark (CSS) samt koblinger til poster og bilder. Når du forhåndsviser nettstedet, bruker du et domene som ikke er hoveddomenet, så ingen av disse koblingene fungerer. Uten arbeidsressursene ser det ut som om WordPress-nettstedet er ødelagt.

Heldigvis betyr det ikke at noe faktisk er ødelagt – bare at det ikke fungerer med visningen du bruker.

Den enkleste måten å løse problemet på er å forhåndsvise nettstedet ved å endre datamaskinens hostfil. Fremgangsmåten er litt komplisert, men du finner den i Forhåndsvise nettstedet med hostfiler.

Hvis du begynner å utvikler et nettsted som bruker forhåndsvisnings-URL, kan du bruke plugin-modulen Søk og erstatt til å finne alle forekomster av forhåndsvisnings-URL og erstatte dem med det faktiske domenet.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.