Hvordan fungerer Microsoft 365 -overføring?

GoDaddy tilbyr overføringstjenester per e -post til Microsoft 365. Vi tar oss av alt det harde arbeidet med å flytte e -postdataene dine, og ved hvert trinn vil vi sende deg en e -postbruker melding med påminnelser, samt instruksjoner som kreves for å fullføre overgangen.

Hvis du har konfigurert Outlook-klient med e-postinnstillinger POP, er du og brukerne laste ned og installere Outlook Migration Assistant for å migrere alle lokale data. Assistenten vil kopiere kundekonfigurasjonene dine og forberede hvert skrivebord med de eksisterende innstillingene. Sørg for at datamaskinene/brukerne dine alle oppfyller kravene .

Starte overføringen

For å begynne overføringen til Microsoft 365, må du kontakte en GoDaddy slik at de kan veilede deg gjennom å tilpasse overføringen, inkludert:

1. Hvilke postbokser som overføres til Microsoft 365
  2. Sette opp eventuelle tillegg som Avansert e-postsikkerhet, E-postarkivering eller Sikkerhetskopiering av e-post
  3. Legge til e -postaliaser, distribusjonsgrupper og/eller videresendingsadresser
  4. Velge en dato for å begynne å bruke Microsoft 365

Trinn 1: Domeneverifisering

Microsoft 365 -oppsett krever bevis på at du eier domenet ditt ved å angi en TXT -post på domenet DNS. Vi sender deg instruksjonene for å oppdatere DNS via e -post. Det er viktig å få dette gjort så tidlig som mulig, ellers kan overføringen bli forsinket. Denne endringen vil ikke forstyrre den nåværende e -posttjenesten din.

Merk: Hvis du allerede har konfigurert Microsoft 365 -kontoene dine før du kontakter a Guide , eller hvis domenet og DNS -en din er i samme GoDaddy -konto som overføringen, utfører vi dette trinnet for deg. TXT for en GoDaddy -administrert DNS er vanligvis ikke nødvendig.

Trinn 2: Å samle inn passord

1. For at vi skal kunne overføre e -post fra din nåværende e -posttjeneste til Microsoft 365, må vi få tilgang til kontoene dine for å starte datasynkroniseringen. For å oppnå dette vil vår overføringspartner, SkyKick (upgrades@skykick.com) sende hver sluttbruker en e-post med en unik sikker kobling som vil be deg eller brukerne dine oppgi e-postadresse og passord. Dette er den gjeldende e -postadressen og passordet du bruker nå.
  2. Merk: Hvis du overfører fra GoDaddy Workspace -e -post, trenger du ikke å angi de nåværende e -postpassordene dine. Vi har allerede alt vi trenger for å håndtere denne delen, og du trenger ikke å oppgi noen ekstra detaljer eller passord for å fortsette.

3. Når du har angitt den gjeldende informasjonen, vil siden be deg om å angi et passord for den nye Microsoft 365 -kontoen din. Dette er passordet du bruker for å få tilgang til den nye kontoen din.
  4. Etter at du har opprettet det nye passordet ditt, begynner vi å overføre e -post i bakgrunnen mens du fortsetter å bruke den nåværende e -posttjenesten din.

Trinn 3: Last ned Outlooks overføringsassistent

Påkrevd: Sørg for at du og sluttbrukerne er kvalifisert til å bruke dette programmet ved å gå gjennom kravene . Hvis du ikke er kvalifisert, får du kanskje ikke alle dataene dine.

For å gjøre overføringsprosessen jevnere og tillate oss å flytte enda mer av dataene og innstillingene dine, anbefaler vi at du og e -postbrukerne dine laster ned og installerer Outlooks overføringsassistent før den planlagte oppgraderingsdatoen. Assistenten er kun tilgjengelig for Windows -PC -brukere.

Hvis kvalifiserte brukere laster ned og installerer programmet før overføringsdatoen, gjør Outlooks overføringsassistent følgende for dem:

1. Oppretter automatisk en ny profil i Outlook som vil bruke den nye Microsoft 365 -e -posten
  2. Overfør lokalt .PST -innhold fra den gamle e -posten til den nye profilen. Dette betyr ting som:
    • POP-e-postdata
    • Kontakter/Kalendere/Oppgaver
    • Signaturer
    • Hurtigbuffer for automatisk fullføring

Kontoinnehaveren vil motta daglige rapporter om Outlook -overføringsassistentnedlastinger fra e -postbrukerne dine. Vi anbefaler på det sterkeste at alle (som kan) laster ned og installerer assistenten så tidlig i prosessen som mulig.

Alle som ikke kan bruke Outlooks overføringsassistent, må flytte lokalt innhold manuelt og konfigurere klienten manuelt. Vi sender instruksjoner til disse brukerne på overføringsdatoen. Mac -brukere og de som ikke har allerede konfigurert Outlook kan ikke bruke Outlooks overføringsassistent .

Trinn 4: Overføringsdag - DNS Cutover

På datoen og tidspunktet du velger vil du være klar til å begynne å bruke Microsoft 365. Du må endre DNS -innstillingene for å peke til Microsoft 365 før du bruker den nye e -posten.

Disse innstillingene sendes til deg via e -post 8 timer før overføringen, så hvis du trenger å gjøre noe for å forberede deg med DNS -leverandøren din, må du være klar til å gi dem disse DNS -instruksjonene. Hvis domenet og DNS -en din er med GoDaddy, gjør vi disse endringene for deg .

Hvis du lastet ned Outlooks overføringsassistent, må DNS -en oppdateres for at assistenten skal være ferdig med å konfigurere Outlook -klienten.

Trinn 5: Etterbehandling

Når du begynner å bruke e -posten din, vil nesten alle dataene være der, men det er mulig du vil savne noen av de nyere e -postene dine. Når du begynner å bruke Microsoft 365, må du ta opptil 48 timer mens vi synkroniserer endelige e -poster fra den forrige e -postserveren din til den nye Microsoft 365 -kontoen din.

Vi fortsetter å overvåke de gamle e -postkontoene dine i opptil 72 timer i tilfelle det blir feilmeldt på e -post under overgangen.

Kos deg med oppgraderingen din til Microsoft 365!