Hvordan henter jeg e -postmeldingene mine hvis jeg administrerer DNS -en andre steder?

http://email.secureserver.net din med oss, kan du sjekke den gjennom nettleseren din ved å gå til _XXXYYY_. Logg på med e -postadressen og passordet ditt.

Hvis du registrerte domenet ditt gjennom oss, eller har et riktig konfigurert CNAME, kan du også gå til http://email. coolexample.com , hvor coolexample.com er domenenavnet ditt.

CNAME -informasjon

Du kan konfigurere domenets DNS til å peke til arbeidsområdets nettpost med en CNAME. Følgende CNAME -poeng -e -post . (domenet ditt) til arbeidsområdets nettpost:

Merk: Innstillingene som brukes nedenfor, avhenger av typen e -postkonto du kjøpte. Klikk her for hjelp til å finne informasjon om CNAME -innstillingene dine . Hvis vertsnavnene inkluderer "europe.", Har du en europeisk e -postkonto. Hvis vertsnavnene inkluderer "Asia", har du en e-postkonto for Asia-Stillehavet.

CNAME Peker til
e -post Hvis du ikke har en europeisk e-postkonto eller en e-postkonto i Asia-Stillehavet, bruk email.secureserver.net .

Hvis du har en europeisk e -postkonto , bruk email.europe.secureserver.net.

Hvis du har en e-postkonto i Asia-Stillehavet, bruk email.asia.secureserver.net

Du kan oppdatere CNAME -ene dine med selskapet hvis navneservere domenet ditt bruker.