Hvordan installerer jeg programvare på min Windows Virtual Private Server?

Noe av informasjonen i denne artikkelen er avansert materiale som vi gjør tilgjengelig som en tjeneste til deg. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for å følge prosedyrene nedenfor. Kundestøtten kan ikke hjelpe deg med disse emnene.

For å installere programvare på serveren din, kan du logge inn på din Windows Virtual Private Server (VPS) med Ekstern skrivebord og laste ned installasjonsfilene til serveren din (vanligvis en .exe-fil), eller du kan koble til serveren din med FTP og kopiere installasjonsfiler fra datamaskinen din til serveren din.