Administrert WordPress Hjelp

Hvordan kan jeg aktivere redigeringsverktøyet for temaer og plugin-moduler?

Advarsel: Ikke prøv dette hvis du ikke er en erfaren WordPress-bruker

Som standard har vi deaktivert redigeringsverktøyet for temaer og plugin-moduler i WordPress. Dette forhindrer at klientene og brukerne dine krasjer nettstedet hvis du ved et uhell skulle skrive om koden.

Du kan aktivere redigeringsverktøyet for temaer og plugin-moduler ved å endre en linje i wp-config.php-filen. Se WordPress-kodeks for mer informasjon.