Hvordan kan jeg slutte å motta e -post eller annen kontakt fra GoDaddy?

Vi sender av og til e -post til kunder for å varsle dem om endringer i kontoene sine. Vi sender også undersøkelser via e -post for å finne ut hva kundene synes om erfaringene sine etter å ha jobbet med GoDaddy Guides. Hvis du ikke vil motta e -postmeldinger, tekstmeldinger eller telefonsamtaler fra oss, kan du avslutte abonnementet på dem.

1. Gå til GoDaddy Kontoinnstillinger. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Klikk på Kontaktinnstillinger .
  3. For e-post, tekstmeldinger, telefonsamtaler og / eller Mail seksjoner, klikker du på Rediger.
  4. Sørg for at boksen under Ja, ta kontakt med meg ikke er avmerket.
  5. Klikk på Lagre . Det kan ta opptil to uker før kontakten stopper.

Relatert trinn

• Hvis du har flere GoDaddy -kontoer, gjentar du disse trinnene for hver konto.

Mer informasjon

• Noen ganger må vi sende deg varsler om administrasjonen av kontoen din. Vi sender deg fortsatt bekreftelses-e-poster for kjøp, registrering av domenenavn og overføringer, varsler om fornyelse eller utløp og andre tjenestrelaterte hendelser.
  • Hvis du ikke har en kundekonto hos oss, kan du kontakte den nasjonale e-postlisten eller DMAChoice for å slutte å motta e-post.