Hvordan koble til tekst eller bilder

Uten koblinger ville ikke nettet vært mye til nett. Website Builder v7 gjør det mulig å raskt koble hyperkoblinger til tekst og bilder.

Slik kobler til du tekst

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Finn siden og tekstboksen som inneholder teksten du ønsker koblet til.
  4. Dobbeltklikk inni tekstboksen eller klikk på tekstboksen en gang, og velg Rediger for å vise tekstboks-redigeringsprogrammet.
    Klikk på Rediger for å vise tekstredigeringsprogrammet.
  5. Velg ordene i tekstboksen du ønsker koblet til for å legge til en tekstkobling.
  6. Klikk på kjede-ikonet i tekstboks-redigeringsprogrammet.
    Klikk på kjede-ikonet for å koble til den valgte teksten
  7. I vinduet Kobling , klikker du på Mål -menyen for å velge en side på nettstedet ditt, eller angi en nettadresse (URL) i Mål -feltet.
    Bruk Kobling-vinduet til å velge et Mål for koblingen.

For å koble tekst til en e-postadresse, velger du den og angir den i Kobling -feltet: mailto:cool@coolexample.com. Når kunder klikker på koblingen, åpner det automatisk en tom e-post til den adressen.
    For å koble til valgt tekst, angir du den i Kobling-feltet: mailto:cool@coolexample.com

8. Velg Åpne kobling i nytt vindu hvis du ikke vil at den besøkendes nettleser skal forlate nettstedet ditt.
  9. Klikk på Sett inn for å bruke koblingen og lukk Kobling -boksen.
  10. Klikk Klikk på Lagre-knappen. for å lagre arbeidet.
  11. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.

Slik legger du til et bilde

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Finn siden og deretter bildet du ønsker å koble annetsteds.
  4. Klikk på bildet og velg Innstillinger.
    Klikk på Innstillinger
  5. I vinduet Kobling , klikker du på Mål -menyen for å velge en side på nettstedet ditt, eller angi en nettadresse (URL) i Mål -feltet.
    Klikk på Innstillinger
  6. Velg Åpne kobling i nytt vindu hvis du ikke vil at den besøkendes nettleser skal forlate nettstedet ditt.
  7. Klikk på Lagre for å lukke Innstillinger-vinduet.
  8. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.

For en koblet liste over Nettstedbygger v7s andre store oppgaver, se Hvordan bruke Website Builder 7