Hvordan konfigurere en videresendingskonto i Kontrollsenter for arbeids-e-post

Du kan konfigurere e-postadresser kun for det formål å videresende meldinger til andre innbokser. Det lagres ikke noe e-post på videresendingsadressen, alt blir umiddelbart dirigert til måladressen for e-post.

For å stille inn en adresse for videresending av e-post

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Hvis du bruker en gratis kreditt, klikker du på GRATIS VIDERESENDING AV E-POSTved siden av Konfigurer. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Konfigurer.
  4. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  5. Klikk på Opprett videresending.
  6. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Opprett:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Videresend denne e-postadresse: Angi e-postadressen du ønsker å opprette.
    Til disse e-postadressene: Angi e-postadressene du ønsker skal motta e-post sendt fra e-postadressen du oppretter.
    Abonnement Velg videresendingsplanen du ønsker å bruke.
    FinnAlle Velg dette alternativet hvis du ønsker at denne adressen skal motta e-post send til adresser for domenenavnet ditt som ikke eksisterer.
    Aktiver autosvar Velg dette alternativet hvis du ønsker å sende et automatisk svar til alle som sender e-post til denne adressen.

Når videresendingsadressen din er konfigurert, må du sørge for at riktige MX-oppføringer er knyttet til domenenavnet.

For å vinne MX-oppføringen din

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen Domener og klikk så Serveradresser.
  5. Vær oppmerksom på de Riktige innstillingene for MX-oppføringene dine.

Hvis domenenavnet ditt blir registrert andre steder, gi disse MX-oppføringene til hostingleverandøren din eller bruk e-posten vår. Det kan ta opp til 48 timer før domenet reflekterer endringen.

For å oppdatere MX-oppføringen din

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener.
  3. Klikk domenenavnet du vil oppdatere.
  4. Velg DNS-sonefile -fanen.
  5. I delen MX (postutveksler) , velger du MX-posten du ønsker å redigere, og deretter klikker du på Rediger post.
  6. Rediger hvilket som helst av de følgende feltene:
    • Prioritet – Velg prioriteten du vil tildele postserveren.
    • Vert – Angi domenenavnet eller underdomenet for MX-posten. Tast for eksempel inn @ for å tilordne posten direkte til domenenavnet ditt, eller angi underdomenet til vertsnavnet ditt, slik som www eller ftp.
    • Peker til – Angi e-postserverens adresse, slik som smtp.secureserver.net.
    • TTL – Velg hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  7. Klikk Lagre og deretter Lagre endringer.