GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hvordan lage et bannerbilde klikkbart

Et klikkbart bannerbilde hjelper deg med å få trafikk til nettstedet ditt. Banneret er det første leserne ser når de åpner kampanjen din, og en enkel kobling hjelper leserne med å finne nettstedet ditt eller butikken, uansett innhold som følger! Akkurat som folk forventer at den øverste logoen din på nettstedet tar dem med til hjemmesiden din, så forventer også folk at det store vakre bildet øverst i e -posten tar dem ut til nettstedet ditt.

Slik legger du til en kobling til bannerbildet:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Start med å legge til et bilde fra galleriet til holderen på bannerbildet.
  3. Hold markøren over det øvre høyre hjørnet av bannerbildet ditt.
  4. Du vil se et blyantikon og et søppeldunkikon øverst i høyre hjørne. Klikk på blyantknappen .
  5. Angi koblingen din i det gitte området.
  6. Klikk på Lagre når du er ferdig med å skrive inn URL -adressen din.
  7. Klikk på bannerbildet for å teste mål for koblingen, og sørg for at det er riktig.

Nå vil bannerbildet ditt klikke seg gjennom til nettstedet ditt! Du kan også vise kampanjen i forhåndsvisningsmodus for å teste koblingen.

Relaterte emner:

Komme i gang
Hvordan legger jeg til en bildetekst eller kobling til et bilde?