Hvordan legge til Blogg eller RSS-feed

Du kan vise RSS-feeder som lar deg abonnere på nettsteder som nyhetsnettsteder- og blogger, og så vise innholdet på ditt eget nettsted. Når nettstedene i feedene dine oppdaterer innholdet sitt, kan besøkende se de oppdateringene.

For at bloggen din skal vises i Website Builder, må du publisere bloggen din på Internett gjennom bloggtjenesten din.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Dra og slipp Blogg/RSS (Blogg/RSS-kontrollprogram) inn på siden din.
  4. Klikk inni bloggen/RSS-feeden, og klikk deretter på Innstillinger.
  5. Angi URL-adressen for RSS-feeden.

En prøve RSS-feed blir lagt inn. I plassen for den må du legge inn en gyldig URL-adresse for RSS-feeden din, ellers vil du få en feilmelding.

6. Fyll ut disse feltene:
    • antall oppføringer — flytt linjen for å velge hvor mange poster du vil se på nettstedet ditt.
    • Alternativer — velg hvis du ønsker å vise bilder og/eller andre kategorier. (kategorier er kun tilgjengelige for tumblr® og Blogger®.)
    • Oppsett — velg hvordan du vil at postene dine skal vises på nettstedet ditt.
  7. Valgfritt: Gå til fanen Avansert for å legge til eller redigere andre effekter for bloggen/RSS-feeden din, inkludert bakgrunnsfarge, kantlinje, skygge, avrundede hjørner, gjennomsiktighet, marg, og for å redigere størrelsen på boksen.
  8. Klikk Lagre.
  9. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.