Hvordan legge til e-postkontoer til Plesk-servere

Servere som kjører Plesk lar deg opprette nye e-postadresser på domenene som er hostet på kontoen din.

Disse instruksjonene gjelder ikke for Plesk delt hosting-kontoer. Hvis du bruker en Plesk delt hosting-konto og ønsker å opprette en e-postadresse, se Opprette e-postadresser i Workspace-kontrollsenteret.

Slik legger du til e-postkontoer til dine Plesk-domener

1. Logg på Plesk (mer informasjon).
  2. Gå til E-post -fanen.
  3. Klikk på Opprett e-postadresser.
  4. Fyll ut feltene på skjermen og klikk på OK.

MERK: Størrelsen på innboksen din teller mot Bruk av diskplass på kontoen din.

Hva skjer videre?

Etter at du oppretter e-postkontoer, kan du enten sjekke dem med nettpost (krever DNS-endringer) eller bruke en e-postklient.

Hvis cPanel-e-postkontoene dine ikke fungerer, må du sannsynligvis oppdatere e-postinnstillingene til domenenavnet ditt (teknisk kjent som MX-oppføringen til dens DNS-sonefil) — vi har den informasjonen for deg i