GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Hvordan legge til et bannerbilde

Bannerbildet er det skikkelig kule bildet som går på tvers øverst av e-postkampanjen din. Velg et bilde som definerer atmosfæren/stemningen i selskapet eller nyhetsbrevet ditt. Du kan ofte ta et bilde fra dine egne arkiver, men hvis du ikke har noe lett tilgjengelig, er det massevis av ressurser hvor du kan finne det ideelle bildet.

Når du har funnet bildet, laster du det opp til bilderedigeringsprogrammet du ønsker. Bruk litt tid på å beskjære, redigere og legge til tekst til bildet for å fange riktig stemning.

Lagre bildet ditt 590 piksler bredt for mest mulig effektivt gjengivelse og innlasting.

Slik legger du til et bannerbilde

1. Logg deg på kontoen din.
  2. Klikk på Rediger under kampanjen du ønsker å jobbe med (eller Opprett for å starte en ny kampanje).
  3. I sidestolpen klikker du på Bla gjennom for å finne bannerbilde-filen på datamaskinen.
  4. Velg bildet du ønsker og klikk på Last opp bilde.
  5. Når bildet er lastet opp, drar du bare bildet fra sidestolpen og slipper det inn i bannerområdet. Så er du ferdig!

Vi liker bannerbilder, men vi forstår det hvis du har en kampanje som krever noe litt annerledes! Du må gjerne hoppe over trinnet med å inkludere et bannerbilde hvis du ønsker det! Noen tips:

I redigeringsområdet vil bannerområdet fremdeles vises med Dra en overskrift hit-instruksjonen:

Ikke bekymre deg! Kampanjen vil ikke bli sendt ut slik. For å vise kampanjen din uten banner, klikker du bare på Forhåndsvisning øverst i det høyre hjørnet av utformer-siden.

Selv uten et bannerbilde kan du fremdeles legge til temaer, farger, fonter og mer for å skape litt stil over kampanjen din.