Hvordan legge til og redigere tabeller

Tabeller er nyttige for å vise informasjon i rader og kolonner, som gjør det enklere å skumme gjennom informasjon. Du kan formatere teksten i en tabell når du oppretter den, eller redigere de innstillingene etterpå. Du kan også redigere elementeri tabeller, slik som celler, rader og kolonner.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Dra og slipp Klikk og dra tekst-verktøy på siden for å legge til en tabell.
  4. Dobbeltklikk innenfor den prikkete tekstboksen for å vise tekstboks-redigeringsprogrammet. Klikk deretter på tabellknappen i redigeringsprogrammet.
    Klikk på tabell-ikonet i tekstboks-redigeringsprogrammet.

Slett "Tast inn avsnittet ditt her.' fra tekstboksen.

5. Velg hvor mange rader og kolonner du trenger. Du kan også angi tabellens høyde, bredde, overskrift, celleavstand og celleutfylling, i tillegg til kantlinjestørrelse og justering. Angi en bildetekst og et sammendrag hvis ønskelig.
    Egenskaper for tabell-dialogboks

Overskrift -menyen er konfigurert til Ingen som standard, men lar deg velge om du vil bruke fet formatering den første raden, første kolonnen, eller begge.

6. Klikk på OK , så legges tabellen til på siden.
    Tabellen vises på siden.

MERK: Som dette skjermbildet viser, brukes Justering -innstillingen for plassering av tabellen innenfor den blå prikkete tekstboksen, ikke til tabellens innhold, slik som bildeteksten.

7. Klikk innenfor en hvilken som helst celle for å angi innhold.

Slik redigerer du en tabell

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Dobbeltklikk på tabellen for å vise tekstboks-redigeringsprogrammet.
    Tekstboks-redigeringsprogrammet vises når du dobbeltklikker på tabellen.
  4. Velg teksten du ønsker å endre i tabellen.
  5. Klikk på den riktige boksen innenfor tekstboks-redigeringsprogrammet for å endre valget, eller trykk på Delete-tasten for å fjerne den.
    Klikk på den riktige knappen i tekstboks-redigeringsprogrammet for å endre valget.

Avhengig av nettleserinnstillingene dine, vil det å klikke på knappene Klipp, Kopier og Lim inn i tekstboks-redigeringsprogrammet utløse et varsel som ber deg om å bruke hurtigtastene på tastaturet ditt. (Se også Hvordan legge til og redigere tekst.)
    Å klikke på knappene Klipp, Kopier eller Lim inn i tekstboks-redigeringsprogrammet vil utløse et varsel om at nettleseren din ikke tillater bruken av dem.

6. For å endre mer enn formateringenav tabellen, dobbeltklikker du på tabellen og så høyreklikker du på et tabellelement (slik som celle, rad eller kolonne) og gjør et valg fra hovedmenyen og dens undermeny.
    Høyreklikk inni tabellen og gjør et valg i menyen.
  7. Gjenta handlingen for å redigere andre tabellelementer. Valgene dine omfatter:
    Tabellelement Valg
    Celle Sett inn cellen før eller etter, slett celler, flett celler, flett celler til høyre eller venstre, del celle horisontalt eller vertikalt, og celleegenskaper
    Rad Sett inn rad før eller etter, slett rader
    Kolonne Sett inn kolonne før eller etter, slett kolonner

8. Klikk på Publiser (og igjen når du blir bedt om å bekrefte handlingen) for å oppdatere nettstedet ditt på nett. Klikk deretter på koblingen i bekreftelsesvinduet for å se endringene.
    Publiser nettstedet og sjekk hvordan tabellen vises på nettstedet ditt.