Administrert WordPress Hjelp

Tøm hurtigbufferen

Managed WordPress-planen din har hurtigbufringsfunksjoner som inkluderer et innholdsleveringsnettverk (CDN) og objekthurtigbufring for å laste raskere. Hurtigbufferen må kanskje tømmes hvis du nylig

• gjorde endringer på nettstedet ditt, men ikke ser disse endringene på internett
  • overførte nettstedet ditt manuelt i stedet for å bruke det innebygde overføringsverktøyet
  • gjorde manuelle endringer til database- eller WordPress-filene dine utenfor administratorkontrollene, f.eks. med en FTP-app eller gjennom phpMyAdmin

Du kan tømme hurtigbufferen på Managed WordPress-planen din på to måter. Velg den som passer til situasjonen din.

Fra WordPress-instrumentbordet

Hvis du har tilgang til WordPress-instrumentbordet, følger du disse trinnene for å tømme hurtigbufferen.

1. Logg på WordPress.
  2. På toppen av WordPress-instrumentbordet velger du Managed WordPress og deretter Tøm hurtigbuffer.
    velg Administrert WordPress og deretter Tøm hurtigbuffer

Hurtigbufferen din har blitt tømt!

Merk: Hvis du ikke ser Tøm hurtigbuffer på WordPress-instrumentbordet, er det mulig at plugin-modulen den bruker, er slettet. Kontakt kundestøtte.

Fra Hosting-instrumentbordet til GoDaddy

Hvis du ikke har tilgang til WordPress-instrumentbordet, følger du disse trinnene for å tømme hurtigbufferen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil tømme hurtigbufferen på, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.

velg innstillinger
  4. Innstillinger-siden og i Verktøy-delen velger du Tøm nå ved siden av Tøm hurtigbuffer.
    velg tøm hurtigbuffer

Hurtigbufferen din har blitt tømt!