Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Hvordan opprette DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos et annet selskap

Siden du hoster domenenavnet ditt hos en annen registrator eller på en annen konto, trenger vi at du oppdaterer innstillingene for dine TXT,- CNAME,- MX- og SRV-oppføringer før du kan begynne å bruke din Microsoft® Office 365 fra GoDaddy-e-post. Vi har sendt deg innstillingene du trenger for å oppdatere disse innstillingene på e-post, du trenger kun å logge deg på kontoen din med din nåværende registrator/selskap og gjøre de nødvendige endringene i ditt domenes DNS. For mer informasjon om DNS, se Hva er DNS?. Hvis du ikke finner e-posten vi sendte til deg, må du finne disse innstillingene i din Office 365-konto.

• Påloggingsinformasjon — For å opprette ditt domenes TXT-, CNAME-, MX- og SRV-oppføringer, må du logge deg på hos selskapet som har domenet ditt og lese informasjonen om hvordan du får tilgang til DNS-oppføringene.
  • TXT-oppføringDu trenger TXT-oppføringen vi gav deg i forbindelse med din Office 365-konto.
  • CNAME-oppføringDu trenger CNAME-oppføringen vi gav deg i forbindelse med din Office 365-konto.
  • MX-oppføringDu trenger MX-oppføringen vi gav deg i forbindelse med din Office 365-konto.
  • SRV-oppføringDu trenger SRV-oppføringen vi gav deg i forbindelse med din Office 365-konto.

Det kan innledningsvis ta 24-36 timer for din DNS til å oppdatere seg.

Slik får du GoDaddy til å sjekke dine TXT-, CNAME-, MX- og SRV-oppføringer

Når du har opprettet oppføringene dine, kan du logge inn på kontoen hos oss for å verifisere den.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Hvis mulig, velg tilbyderen din av domene og klikk deretter Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill!

Da er alt klart! Nå trenger du bare klikke på Sjekk e-post nå for å starte med å bruke din nye bestevenn når det kommer til produktivitet.