Hvordan opprette kontoer i cPanel/WebHost Manager

Hvis du ønsker å hoste et domenenavns nettsted på serveren din med cPanel®, må du opprette en konto i WebHost Manager (WHM).

Slik oppretter du en konto i cPanel/WHM

1. Logg deg på WebHost Manager ved å bruke roten for brukernavnet ditt og serverens passord på https://yourserverip:2087, hvor yourserverip er IP-adressen til serveren din.
  2. In the Home section, click Account Functions.

3. Click Create a New Account.

4. Complete the on-screen fields in the Domain Information section.

WHM oppretter automatisk et brukernavn for deg basert på de åtte første tegnene i domenenavnet ditt.

5. (Valgfritt) Fyll ut feltene på skjermen.
  6. Klikk på Opprett.

WebHost Manager viser en resultatside som gir et sammendrag av den nye kontoen din. Hvis det ikke er noen problemer, viser WebHost Manager Kontooppretting fullført!!! nederst på siden.