Flytt cPanel -nettstedet ditt fra en annen vert til GoDaddy

Hvis du ønsker å overføre ditt nettsted som hostes av et annet selskap til GoDaddy, kan du bruke cPanels sikkerhetskopieringfunksjoner. Dette vil flytte nettstedet, nettstedets databaser, i tillegg til e-postkontoene du har konfigurert på cPanel.

En kjapp melding om e-post – hvis du følger disse instruksjonene, vil e-posten din fortsette å fungere slik den gjorde før. Men hvis du endrer ditt domenes navneservere slik at de peker til våre navneservere, vil det kanskje stoppe e-posten din fra å fungere.

Oversikt

Selv om det er en rekke trinn i denne prosessen, kan du fullføre dem på ca. en time. Dette gjør du:

1. Last ned alle sikkerhetskopieringer fra din nåværende host.
  2. Gjenopprett disse sikkerhetskopieringene hos GoDaddy.
  3. Forhåndsvis nettstedet ditt på serverne våre.
  4. Aktiver det.

Det er ganske enkelt.

Hvordan sikkerhetskopiere nettstedet ditt

Før du setter i gang, anbefaler vi at du kjøper og konfigurerer cPanel-kontoen din hos oss. Etter at det er gjort, begynner du å sikkerhetskopiere nettstedet ditt hos din nåværende host.

Slik sikkerhetskopierer du cPanel-kontoen hos din nåværende host

1. Logg deg på cPanel -kontoen din .
  2. I delen Filer klikker du på Veiviser for sikkerhetskopiering.
  3. Klikk på Sikkerhetskopiering.
  4. Klikk på Hjemmekatalog.
  5. Klikk på Hjemmekatalog. Deretter klikker du på Gå tilbake.
  6. Klikk på MySQL-databaser.
  7. Klikk på hvert av navnene til databasene dine for å laste ned en sikkerhetskopiering av dem, og klikk deretter på Gå tilbake.
  8. Klikk på Videresendere av e-post og filtre.
  9. Klikk på hvert av domenene dine for å laste ned en sikkerhetskopiering av domenens videresendere, klikk på Systemfilter-informasjon. Deretter klikker du på Gå tilbake.

Sørg for at du vet hvor alle disse filene er lagret, slik at du kan finne dem for det neste trinnet.

Hvordan gjenopprette nettstedet ditt

Nå som du har alle sikkerhetskopieringene, kan du gjenopprette dem på dinGoDaddy cPanel delt hosting-konto.

Slik gjenoppretter du sikkerhetskopieringene

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av cPanel-kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på cPanel-administrator.
  5. I delen Filer klikker du på Veiviser for sikkerhetskopiering.
  6. Klikk på Gjenopprett.
  7. Klikk på Hjemmekatalog.
  8. Klikk på Velg fil, velg Hjemmekatalog-sikkerhetskopieringen du genererte hos din nåværende host, og klikk deretter på Last opp.

Merk: Dette kan ta en stund, avhengig av størrelsen på sikkerhetskopieringen.

9. Etter at gjenopprettingen er ferdig, lukker du vinduet som ble åpnet. Deretter klikker du på Gå tilbake.
  10. Klikk på MySQL-databaser.
  11. Klikk på Velg fil, velg MySQL-sikkerhetskopieringen du genererte hos din nåværende host. Deretter klikker du på Last opp.
  12. Lukk det nye vinduet som ble åpnet og gjenta de forrige trinnene for hver database du sikkerhetskopierte. Når du er ferdig, klikker du på Gå tilbake.
  13. Klikk på Videresendere av e-post og filtre.
  14. Klikk på Velg fil, velg videresender- eller filter-sikkerhetskopieringene du opprettet hos din nåværende host. Deretter klikker du på Last opp.

Det var det hele! Du har flyttet nettstedet ditt fra din nåværende host til oss.

Hvordan forhåndsvise nettstedet ditt

For å sørge for at alt fungerer før du flytter DNS-en din, kan du forhåndsvise nettstedet.

Slik forhåndsviser du nettstedet

1. I cPanel går du til cPanel-fanen øverst på siden.
  2. I Domener-delen klikker du på Forhåndsvis nettsted.
  3. Ved siden av domenet du bruker klikker du på Forhåndsvis.

Noen typer nettsteder, inkludert WordPress®, vil ha problemer med CSS -en når du forhåndsviser dem. Dette er normalt og dessverre vanskelig å fikse. Men når nettstedet ditt er live, vil alt fungere som normalt. Hvis du ønsker å få en mer fullstendig forhåndsvisning av nettstedet ditt, kan du forhåndsvise nettstedet ved å redigere host -filen .

Hvis alt ser greit ut, kan du oppdatere DNS-en hos domeneregistratoren, slik at den peker til din cPanel delt hosting. Bare oppdater din primære A-post (@) med IP-adressen til kontoen din.

Hvordan oppdatere DNS

For å finne IP-adressen til hostingkontoen din, går du til cPanel-fanen øverst på siden. Ditt nettsteds IP-adresse vises på venstre side.

• Hvis domenenavnet ditt er registrert hos oss, kan du oppdatere din primære A-post (@) til din cPanel-IP-adresse i DNS-administrator (mer informasjon).
  • Hvis domenenavnet ditt er registrert et annet sted, kontakter du registratoren din for hjelp med oppdatering av DNS-en din.