GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Hvordan sende en e-post

Du kan sende en hvilken som helst kampanje du opprettet i kontoen din som en e-post. Du kan sende den så mange ganger du vil, og til alle kontakter i Abonnenter.

1. Finn kampanjen i instrumentbordet ditt og klikk på Send-knappen under miniatyrbildet.

Hvis du sender direkte fra utformingsprogrammet, klikker du bare på Fortsett-knappen nede i det høyre hjørnet på utformingssiden.

Det er to trinn i sendeprosessen, men ikke bekymre deg! Kampanjen din vil ikke bli sendt før du bekrefter alt etter det siste trinnet.

Mottakerfane

1. Det er to måter å velge hvem du skal sende til:
    • Sende til enkeltpersoner-felt: Hvis du ønsker å sende en test bare til deg selv, eller et par stykker som ikke er samlet på en liste, skriver du dem bare inn her. Dette feltet er valgfritt.

Alle som blir lagt til Send til enkeltpersoner-feltet og som IKKE allerede er medlem av Abonnenter, vil bli lagt til Alle abonnenter-listen din når du sender.

• Abonnentlister: Klikk på Inkluder ved siden av alle lister du ønsker å sende e-post til. Klikk på Ekskluder ved siden av alle lister du ønsker å sørge for at e-posten ikke blir sendt til. Les mer om å ekskludere lister her.

Du kan bekrefte listevalgene dine til høyre på siden.

2. Klikk Fortsett.

Detaljer-fane

1. Rediger følgende alternativer slik du føler for det.
    Alternativ Detaljer
    Fra-navn Dette vil gå tilbake til kontonavnet ditt første gangen du sender en e-post. For alle påfølgende utsendelser vil det gå tilbake til det siste navnet du brukte. Du kan redigere dette hver gang du sender.
    Fra-e-postadresse Dette vil gå tilbake til konto-e-postadressen ditt første gangen du sender en e-post. For alle påfølgende utsendelser vil det gå tilbake til den siste e-postadressen du brukte. Du kan redigere dette hver gang du sender.
    Emne Dette vil gå tilbake til kampanjetittelen første gangen du sender en utsendelse for en hvilken som helst kampanje. Alle påfølgende utsendelser vil gå tilbake til emnelinjen som ble sendt tidligere.
    Andre utsendelse ... Dette er valgfritt. Hvis du velger dette alternativet, vil e-posten din automatisk sendes på nytt om 72 timer til alle som ikke åpnet den første e-posten, med den andre emnelinjen du oppgir.
    Ikke send denne til folk som allerede mottok den Dette er valgfritt. Hvis du velger dette alternativet, vil personer som har mottatt denne kampanjen før ikke bli tilsendt denne e-posten. Les mer om dette alternativet.
    Aktiver koblingssporing Sørg for at det er valgt. Dette lar GoDaddy Email Marketing rapportere tilbake til deg med detaljer om hva som skjedde med e-postene dine. Vanligvis bør du ikke slå av dette, siden du ikke kommer til å motta noe statistikkrapportering hvis koblingssporing er deaktivert. Les mer om utsendelse-statistikk her.
    Få min e-post til å se fremragende ut på alle enheter Dette er valgfritt. E-posten din vil være svarende når dette alternativet er valgt.
    Sosial deling Velg de sosiale plattformene du ønsker å inkludere i deleknappene, øverst i e-posten din. Disse knappene lar leserne dine like, tweete, feste og +1 kampanjene dine.
  2. Klikk på Send-knappen når alt ser bra ut. Men ikke bekymre deg! Kampanjen din vil ikke bli sendt ennå – du har enda en mulighet til å bekrefte alle detaljene.
  3. Her er den siste sjansen din til å se over alt. Alle detaljene om mottakerne og utsendelsen vises sammen for deg på ett sted. Klikk på Ser bra ut. Send den! for å få utsendelsen avgårde.

Hvis du trenger å endre noen av disse detaljene, klikker du på Avbryt-koblingen nede i det venstre hjørnet.

Hvis dette er første gangen du sender, kan det hende du må gå gjennom vårt kjappe bekreftelsestrinn. Hvis ikke er e-posten din på vei!