Hvordan tjener jeg GoDaddy Pro -medlemspoeng og -belønninger?

Som medlem av GoDaddy Pro tjener du 5 poeng for hver dollar (USD) du eller kundene dine bruker på kvalifiserte kjøp, inkludert:

• Alle nye produkter du sender i en handlevogn til kunder (som fullfører kjøpet selv).
  • Alle nye produkter du kjøper gjennom GoDaddy Pro -kontoen din via dine egne eller kundens betalingsmetoder.

Du kan ikke tjene poeng for:

Se en kort video med flere detaljer lenger nede på siden.

Når du har tjent 2500 poeng i et kalenderår, forfremmes du til GoDaddy Pro Plus -status, som dobler poengene du tjener.

Belønninger er GoDaddy butikkreditt du får ved å innløse poengene du har tjent. Når du bruker belønninger for nye kjøp, tjener du flere poeng for eventuelle ekstra penger du bruker på disse kjøpene.

Vis meg

Neste trinn

Mer informasjon

• Poeng beregnes som 5% av transaksjonsverdien (10% for GoDaddy Pro Plus).
  • Du mottar poeng 30 dager etter at kjøpet er gjort, og poeng utløper to år fra datoen de tildeles.