GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hvordan undertrykke en enkelt kontakt

Du kan undertrykke dine egne kontakter manuelt rett fra abonnentområdet ditt. Du må kanskje gjøre dette hvis en kunde skriver direkte til deg og ber om å melde deg ut av nyhetsbrevet ditt (i stedet for at kunden bare klikker på koblingen for å abonnere abonnementet ).

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Abonnenter -fanen øverst i kontoen din.
  3. Finn den kontakten i listen din ved å bruke søkefeltet øverst.
  4. Hold musen over kontakten for å vise et sett med knapper til høyre.
  5. Klikk påSkjul kontaktknappen (Skjul ...) -knappen for å flytte dem til den skjulte listen.
  6. Du vil se et bekreftelsesvindu. Klikk på OK for å bekrefte.
  7. Kontakten din vil forsvinne fra området for aktive abonnenter. Du kan gå til den skjulte listen for å se kontakten.