Hvordan vise fornyelsesrapporten

I Kontrollsenter for forhandler viser fornyelsesrapporten hvilke av dine kunders produkter og tjenester som fornyes innenfor at gitt datoområde. Denne rapporten inkluderer fornyelsesdatoer, kundenumre, kundenavn, produktnavn, inntekter og provisjon.

Når søkeresultatene dine vises, kan du skrive ut dataene, eksportere dem, eller vise en kunders kontaktinformasjon.

Slik viser du fornyelsesrapporten

1. Logg på Kontrollsenter for forhandler.
  2. Gå til Rapporter -fanen.
  3. Fra Salg og provisjon -menyen velger du Fornyelser.
  4. Fra Vis -menyen velger du ett av følgende:
    • I dag — Viser produktene og tjenestene som fornyes i dag.
    • Denne uken — Viser produktene og tjenestene som fornyes denne uken.
    • Neste uke — Viser produktene og tjenestene som fornyes neste uke.
    • Denne måneden — Viser produktene og tjenestene som fornyes denne måneden.
    • Neste måned — Viser produktene og tjenestene som fornyes neste måned.
    • Dette kvartalet — Viser produktene og tjenestene som fornyes dette kvartalet.
    • Neste kvartal — Viser produktene og tjenestene som fornyes neste kvartal.
  5. For å endre datoområdet som vises i Dato -feltet, klikker du på kalenderikonet.
  6. Fra Produkttype -menyen velger du et produkt. For å vise data for alle produktene du tilbyr, velger du Produkter.
  7. Klikk på Vis rapport. Søkeresultatene dine vises.
  8. Gjør et av følgende:
    • Skrive ut — For å skrive ut resultatene dine, klikker du på Skriv ut.
    • Eksportere — For eksportere resultatene dine, klikker du på Eksporter.
    • Kundeinformasjon — For å vise en kundes kontaktinformasjon, klikker du på navnet til kunden.