Hvorfor ble gratisversjonen avviklet?

Hvorfor avvikler GoDaddy den gratis versjonen av nettbokføring?
GoDaddy har til hensikt å tilby verdifulle produkter av høy kvalitet og en utmerket støtteopplevelse. Siden GoDaddy Bookkeeping har utviklet seg de siste årene, har vi fastslått at vi for øyeblikket ikke kan opprettholde et gratis produkt, samtidig som vi fortsatt gir enestående støtte og fortsetter å legge til nye funksjoner til produktet.

Hvor lenge kan jeg få tilgang til min gratis konto?
Du kan bruke din gratis konto til og med 31/12/14. Fra og med 1/1/15 må du oppgradere til et abonnement med betalt abonnement for å logge på kontoen din.

Hvordan oppgraderer jeg?
Du kan oppgradere kontoen din på noen få enkle trinn. For detaljerte instruksjoner, se Hvordan oppgraderer jeg til GoDaddy Bookkeeping Betalt?

Hvor mye koster det å oppgradere?

Logg på kontoen din, så vil du finne en spesiell kampanjepris tilgjengelig for brukere som oppgraderer. Men skynd deg! Dette tilbudet utløper 30.11.14.

Hva om jeg ikke vil oppgradere?
Hvis du velger å ikke oppgradere, kan du fortsette å bruke kontoen din til 31/12/14. Vi anbefaler at du eksporterer dataene dine før 31/12/14. Fra og med 1/1/15 vil du ikke lenger kunne logge på kontoen din uten et betalt abonnement.

Hvordan eksporterer jeg dataene mine?

Brukere som bestemmer seg for ikke å oppgradere, vil bare kunne eksportere dataene sine gratis frem til 30.04.15.

Du kan eksportere dataene dine som en .csv -fil. For detaljerte instruksjoner, se Hvordan får jeg ut dataene mine fra GoDaddy -bokføring? .

Hvis jeg bruker eBay -apper, når og hvordan oppgraderer jeg kontoen min?
Du vil se en melding i kontoen din, og en e -post vil bli sendt ut med tilleggsinformasjon og et rabattilbud når systemet er klart for eBay -appbrukere å oppgradere. Hvis du velger å oppgradere kontoen din før det, vil du ikke kunne motta den rabatterte prisen.

For ytterligere informasjon, se: