Hvorfor er Domains By Proxy ikke lenger tilgjengelig i områder påvirket av GDPR?

Den 25. mai 2018 krever GDPR en betydelig endring til Whois. Hvis et domenenavn inneholder kontaktinformasjon om et individ innenfor EØS, vil et Whois-søk kun returnere domenets tekniske informasjon samt registrantens land og stat/provins. Resten av kontaktinformasjonen fjernes fra resultatene.

Grunnet disse endringene har vi valgt å ikke lenger selge Domains By Proxy som en separat tjeneste innen EU.

For å lese mer om GDPR, gå til: Hva er GDPR?