Hvorfor er domeneoverføringen min deaktivert?

Det er flere grunner til at overføringen kan være deaktivert.

I henhold til ICANNs retningslinjer er domeneoverføringen din deaktivert i 60 dager etter følgende hendelser:

• Registrering eller overføring av et domenenavn
• Oppdatering av registrantkontaktens organisasjon
• Oppdatering av registrantkontaktens for- eller etternavn og en organisasjon ikke er oppført

Du kvalifiserer ikke til å overføre et domene i en 10-dagersperiode etter at du har endret domenet fra én GoDaddy-konto til en annen via Kontobytteprosessen.

For mer informasjon, se ICANNs Retningslinjer for intern registratoroverføring og vår Avtale om endring av domenenavn for registrant .