|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hvorfor får jeg feilmeldingen "Denne mappen kan ikke vises" når jeg blar til nettmappen for nettlagring?

Hvis Windows ikke kan finne nettmappen du opprettet for Online Storage, logger du på Online Storage og bekrefter at mappen du prøver å vise ikke inneholder filer med ugyldige tegn. Online Storage støtter kun UTF-8-tegn.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.