Hvorfor får jeg ikke tilgang til Kalender?

Det er ikke sikkert at du får tilgang til Calendar -applikasjonen fordi du ikke har lagt til Kalender til tillatte nettsteder i nettleseren din.

Slik legger du til kalender til dine pålitelige nettsteder for Internet Explorer

1. I Internet Explorer klikker du på Alternativer for Internett fra Verktøy -menyen.
  2. Klikk på Sikkerhet .
  3. Klikk på Klarerte nettsteder .
  4. I boksen Sikkerhetsnivå for denne sonen kontrollerer du sikkerhetsnivået ditt. Du må kanskje gjøre ett av følgende:
    • Hvis den er satt til Høy, bruker du glidebryteren til å endre den til et Middels eller lavere sikkerhetsnivå.
    • Hvis det er angitt til Egendefinert, klikker du på Standardnivå , og deretter bruker du glidebryteren til å endre det til et Medium eller lavere sikkerhetsnivå.
  5. Klikk på Nettsteder -knappen.
  6. Fjern merket for Krev serververifisering .
  7. I feltet Legg til dette nettstedet i sonen -feltet skriver du http://www.onlinegroupcalendar.com .
  8. Klikk på OK.
  9. I vinduet Alternativer for Internett klikker du OK .

Slik legger du til kalender på de tillatte Firefox -nettstedene

1. I Firefox klikker du på Alternativer fra Verktøy -menyen.
  2. Klikk på Innhold .
  3. Klikk på Unntak- knappen for Blokker popup-vinduer- feltet.
  4. I feltet Adresse til nettsted skriver du inn kalender.secureserver.net .
  5. Klikk på Tillat -knappen.