Hvorfor får jeg ikke tilgang til nettlagring?

Det er ikke sikkert du kan få tilgang til Online Storage -appen fordi sikkerhetsinnstillingene dine er satt til Høye. For å få tilgang til programmet kan du enten endre sikkerhetsnivået til Medium, eller legge til programmets URL -adresse i listen over klarerte nettsteder.

For å legge Online Storage til dine pålitelige nettsteder

1. I Internet Explorer klikker du på Alternativer for Internett fra Verktøy -menyen.
  2. Klikk på Sikkerhet .
  3. Klikk på Klarerte nettsteder .
  4. I boksen Sikkerhetsnivå for denne sonen kontrollerer du sikkerhetsnivået ditt. Du må kanskje gjøre ett av følgende:
    • Hvis den er satt til Høy, bruker du glidebryteren til å endre den til et Middels eller lavere sikkerhetsnivå.
    • Hvis det er angitt til Egendefinert, klikker du på Standardnivå , og deretter bruker du glidebryteren til å endre det til et Medium eller lavere sikkerhetsnivå.
  5. Klikk på Nettsteder -knappen.
  6. Fjern merket for Krev serververifisering .
  7. I feltet Legg til dette nettstedet i sonen -feltet skriver du http://www.onlinefilefolder.com .
  8. Klikk på OK.
  9. I vinduet Alternativer for Internett klikker du OK .