Hvorfor fikk jeg en feilmelding da jeg prøvde å sette opp en ny konto?

Hvis du prøver å konfigurere hosting eller Websites + Marketing med et domenenavn som allerede brukes av ett av disse produktene, får du en feilmelding. Avhengig av feilmeldingen, kan du løse problemet ved å endre domenenavnet programmet bruker eller ved å kontakte kundestøtte.

Du kan løse disse feilmeldingene ved å endre domenenavnet som et program bruker:

• Domenet ditt [domenet i kontoen din] er ikke tilgjengelig for denne hostingkontoen. Installasjonen kan ikke fortsette fordi dette domenet brukes av følgende program: [program som bruker domene].
  • Domenet ditt [domenet i kontoen din] er for øyeblikket ikke tilgjengelig for konfigurering. Domenet blir alias av [applikasjonens primære domene]. Fjern aliaset fra hostingkontoen og prøv igjen.
  • Domenet er allerede i bruk.

For å finne kontoen som for øyeblikket bruker domenet, går du til Betalinger -fanen. Enten vises applikasjonen som bruker domenet eller programmets primære domene.

Kontakt kundestøtte for hjelp med å løse disse feilmeldingene:

• Domenet [domenet du prøvde å bruke] er ikke tilgjengelig for denne hostingkontoen. Konfigureringen kan ikke fortsette fordi dette domenet brukes av en annen kunde.
  • Domenenavn brukes. Velg et nytt domenenavn.
  • Domenenavn er allerede i bruk.