GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hvorfor skal jeg vise betalte annonser for sosiale medier?

Formålet med organiske sosiale medier er å bygge et fellesskap av lojale følgere og kunder gjennom å legge ut relevant innhold og samhandle med de som samhandler med merket ditt. Fordelen med organiske sosiale medier er at det er gratis.

For de fleste merkevarer og bedrifter synker den organiske rekkevidden. For ikke å si at organisk rekkevidde ikke lenger er mulig, det er bare ikke så effektivt som før. Det er ingen garantier når det gjelder hvem som ser de ubetalte innleggene dine: Selv om noe av innholdet ditt kan gi massevis av engasjement, kan andre innlegg føles som om de er helt skjult.

I motsetning til dette, sikrer sosiale annonser i hovedsak at innleggene dine får visninger. Hvis du vil ha flere øyeepler på bedriftens innhold uten å bekymre deg for algoritmer eller begrenset rekkevidde, kan annonser gjøre trikset.

Se denne videoen Alyssa satt sammen som en grunnleggende om hvordan sosiale medier-annonsering fungerer, og del ned trinn for trinn hva du trenger for en vinnerkampanje.

Den hvem, hva & hvordan

Du må fortelle plattformen for sosiale medier hvem annonsen din skal målrette mot, finne ut hva som er målene for de sosiale annonsene dine før du kjører dem, og sette sammen et ideelt budsjett for kampanjen din. Jo mer spesifikt du kan få om målgruppen din, desto lettere blir det å bestemme målene dine. Derfra kan du velge om budsjettet skal gjelde for hver dag, eller for hele kampanjens eller annonsesettets levetid.

Hva kommer annonsen din til å si?

Det neste trinnet i reklamen for sosiale medier er å lage meldinger og grafikk som driver engasjement. Meldingene dine skal føles som om de er skrevet av mennesker og ikke presentert som salgsmeldinger. De fleste markedsføringsmeldinger kan tilberedes til en enkelt setning eller et slagord, så de bør være korte og aktuelle.

Du vil at innholdet ditt virkelig skal skille seg ut fra støyen. Så mange andre bedrifter (store og små) konkurrerer i samme område for lignende målgrupper. Å målrette mot et skreddersydd publikum vil bidra til å redusere fokuset ditt. Men du vil også trenge noe morderinnhold for å virkelig gjøre et stort inntrykk og fange oppmerksomheten deres.

Å ha et verktøy som GoDaddy Studio er en utmerket måte å holde designprosessen rask og ukomplisert. Med mange maler og nydelig design du kan bruke, kan det bokstavelig talt spare deg timer å lage innhold med GoDaddy Studio.

Sporer du resultatene dine?

Resultatene er nøkkelen til å utvikle og forfine strategien for sosiale annonser. Den viser deg hva som fungerer og hva som ikke gjør det, slik at du kan endre ressurser og taktikker for å bli mer effektive.

Annonsekampanjene dine trenger et klart mål, slik at beregningene får betydning. Dette er det vi kaller Key Performance Indicators eller KPI -er. Hvis du ikke er klar over hva du vil at resultatet skal bli eller hvordan du skal måle resultatene, spiller det ingen rolle hvor god innsikten ser ut. Enten du velger kostnad per klikk, klikkfrekvens, kostnad per konvertering eller annonseeksponeringer, vil disse resultatberegningene bidra til å definere suksessen til annonseringskampanjene dine.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, eller hvis du bare vil sørge for at du er på riktig vei med annonsering på sosiale medier, kan GoDaddy Social hjelpe deg.

Mer informasjon