Hvorfor trenger jeg å fjerne domenet mitt fra Microsoft?

Siden vi flytter deg fra Workspace Email til Microsoft 365 fra GoDaddy, må du fjerne domenet ditt fra din tidligere Microsoft 365 -konto hos Microsoft. Ellers kan vi ikke konfigurere e -postkontoene dine med GoDaddy. Men vi har deg - vi er her for å hjelpe! Velg et spørsmål for å se svaret:

Hvorfor blir jeg flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365?

Vi pensjonerer oss Workspace Email og gir ikke lenger ut nye funksjoner. For å gi deg den beste e -postopplevelsen, startet vi prosessen med å flytte kunder til Microsoft 365 med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene. Se vanlige spørsmål for å lære mer om overgangsprosessen.

Hvorfor trenger jeg å fjerne domenet mitt fra Microsoft?

Hvis domenet ditt er knyttet til den tidligere Microsoft 365 -kontoen din hos Microsoft, kan vi ikke konfigurere e -posten din med Microsoft 365 fra GoDaddy. Domenet ditt kan være knyttet til en konto hos Microsoft hvis du har kjøpt Microsoft 365 eller registrert deg for en gratis prøveperiode.

Hvordan fjerner jeg domenet mitt fra Microsoft?

Følg trinnene for å fjerne domenet ditt fra Microsoft , eller velg Kontakt ossFjern domenet ditt fra Microsoft -siden for å gå gjennom det med boten vår . Etter at du har fjernet domenet, kan du begynne å sende og motta e -post med Microsoft 365 fra GoDaddy.

Tilbake til toppen

Hva skjer hvis jeg ikke fjerner domenet mitt?

Hvis du ikke fjerner domenet ditt fra Microsoft 365 -kontoen din hos Microsoft, kan du ikke bruke Microsoft 365 fra GoDaddy. Hvis domenet ditt ikke blir fjernet fra Microsoft etter at du har flyttet til Microsoft 365 fra GoDaddy, mister du tilgangen til postboksene tilknyttet domenet. Workspace Email blir fjernet fra kontoen din 14 dager etter overgangen, så du vil også være i fare for å miste e -poststrømmen til postboksene dine.

Hvis du ønsker å få tilbake tilgangen til postboksene tilknyttet domenet ditt og løse problemer med e -postflyten etter overgangen, går du til E & Office -instrumentbord . I det røde banneret velger du Hjelp meg med å fikse dette .
rødt banner i instrumentbordet for e -post og kontor

Hva om jeg ikke kan logge på Microsoft 365 -kontoen min hos Microsoft?

Hvis du har problemer med å logge på Microsoft 365 -kontoen din eller gå til administrasjonssenteret for Microsoft 365, tar du kontakt med Microsoft for å få hjelp .

Tilbake til toppen

Hvordan vet jeg at det fungerte?

Etter at du har fjernet domenet ditt, kan du sjekke om domenet ditt fortsatt er hos Microsoft ved å gå til Fjern domenet ditt fra Microsoft -siden. Under Sjekk om domenet ditt fortsatt er hos Microsoft , angir du domenenavnet ditt. Verktøyet vil fortelle deg om domenet ditt ble fjernet og ikke lenger er hos Microsoft.
domenekontrollverktøy i instrumentbordet for e -post og kontor

Hva om jeg ikke lenger bruker Workspace Email?

Du kan kansellere Workspace Email -produktet ditt. Kontakt våre GoDaddy -guider for å få butikkreditt for gjenstående tid på det betalte Workspace Email-abonnementet ditt.

Tilbake til toppen