Hvorfor viser e-postkontoen min Venter på konfigurering: MX-feil?

Du vil motta "Venter på Konfigurering: MX-feil"-melding hvis domenenavnet ditt ikke har de riktige MX-oppføringene. MX-oppføringene styrer hvilken e-postserver som mottar e-post som er sendt til domenenavnet ditt.

For å løse denne feilen, må du endre domenets MX-poster. Du kan finne de riktige MX-postene ved hjelp av Sjekke MX-oppføringer i Workspace-kontrollsenteret.

Hvor du endrer MX-oppføringene dine avhenger av hvor domenenavnet ditt er registrert. Hvis domenenavnet ditt er ...

• Registrert med oss, bruker du vår DNS-administrator (mer info).
  • Registrert andre steder, endre MX-oppføringene dine med selskapet der du registrerte domenenavnet ditt.

Etter endring av MX-oppføringene, kan du sende domenenavnet for MX-oppføringsvalidering på nytt ved å klikke på Prøv på nytt ved siden av Venter på konfigurering: MX-feil -statusmelding.