Hvorfor vises ikke nettstedet mitt riktig?

Hvis du ikke kan se nettstedet ditt etter at du har lastet opp nettstedsinnholdet, ser du her et par ting du kan kontrollere.

Bekreft opplastingskatalogen din

Du må laste opp filene til rett katalog for at nettstedsinnholdet ditt skal kunne vises. Avhengig av FTP-klienten din kan du bli bedt om en «hjem»- eller «start»-katalog. Vertstjenesten vår krever ikke denne informasjonen, så dette feltet bør stå tomt. Hvis klienten din krever en verdi, angir du én skråstrek (f.eks. /) for Linux-kontoer eller én skråstrek etterfulgt av vertsnavnet ditt (f.eks. /) for Windows-kontoer.

Merk: Når du publiserer eller redigerer med FrontPage, plasserer den mappene på riktig sted automatisk.

Bekreft filnavnet på hjemmesiden din

Når domenenavnet ditt skrives inn i en nettleser, bør den standard hjemmesiden vises. Denne siden må ha et navn som hosting-serverne våre støtter. Avhengig av kontotypen din kan prioriteringsrekkefølgen for standardfiler være litt annerledes. For mer informasjon om dette emnet, se følgende artikler:

Oppdater nettleseren din

Nettlesere kan hurtigbufre nettsider. For å tømme hurtigbufferen og oppdatere siden din trykker du på CTRL + F5 for Internet Explorer, eller på CTRL + R for Firefox.

Sørg for at DNS-en peker riktig

Hvis du registrerte domenet ditt med oss, ble DNS-oppføringene oppdatert når du konfigurerte vertskontoen din. Hvis du registrerte domenenavnet ditt et annet sted, må du bekrefte at du bruker de rette navneserverne. Navneserverne du bruker, avhenger av når du konfigurerte vertskontoen din. For informasjon om hvilke navneservere du bør bruke for kontoen din, se Angi navneservere for domenene dine.

Løs problemer med bilder

Hvis bildene dine ikke vises, sørg for at katalogen der de er plassert og bildebanen som er angitt i koden din, samsvarer nøyaktig. Husk at Linux-kontoer skiller mellom små og store bokstaver. Hvis bildenavnet ditt for eksempel er MittBilde.jpg, og banen i koden din er mittbilde.jpg, kan ikke serveren finne bildet.

Korriger brutte nettstedskoblinger

Hvis du utviklet nettstedet ditt lokalt, bør koden din justere for miljøendringen som oppstår når du laster opp nettstedsinnhold. Nettside-URL-er, bildebaner og databasenavn kan alle være miljøsensitive.

Vi anbefaler at du bruker relative URL-er når du refererer til nettsider. Relative URL-er identifiserer en nettside i forbindelse med, eller i kontekst av, den nåværende siden. Siden de ikke referer til domenenavnet, krever ikke relative URL-er modifisering når miljøet byttes.