Feilsøk: 2-trinns verifisering

Hvis du bruker totrinnsverifisering (2SV) og har problemer med å logge på kontoen din, gjennomgår du feilsøkingstrinnene nedenfor for løsninger på vanlige problemer.

Jeg får ikke en verifiseringskode

Hvis du ikke mottar 2SV-koder på telefonen din, prøver du følgende:

• Sørg for at operatøren din ikke blokkerer +1 (480) 360-5516.
  • Sjekk at programvaren til telefonen din er oppdatert.
  • Deaktiver eventuelle apper som filtrerer eller forstyrrer innkommende SMS-meldinger.
  • Start telefonen på nytt og prøve å sende 2SV-koden igjen.
  • Verifiser at enheten har varslinger slått på.
  • Deaktiver Ikke forstyrr.
  • Sørg for at du har signal på enheten din og et mobilt nettverkssignal.

Jeg har ikke enheten jeg har konfigurert for totrinnsverifisering

Hvis du har mistet telefonen din eller bare ikke har den med deg, prøver du å logge på kontoen din ved hjelp av en alternativ metode for totrinnsverifisering. Hvis du ikke har en alternativ metode for totrinnsverifisering, kansellerer du i stedet totrinnsverifisering.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Når du blir bedt om koden for totrinnsverifisering, velger du Har problemer med å logge på. Hvis du ikke ser mer enn ett alternativ for totrinnsverifisering, har du ikke en alternativ metode konfigurert i kontoen din.
    velg har problemer med å logge på
  3. Velg en alternativ metode, og velg deretter Fortsett og fullfør totrinnsverifisering-prosessen.

Jeg fikk nytt telefonnummer og ønsker å legge det til

Ditt telefonnummer i GoDaddys Min profil-side og totrinnsverifisering er separate. Eventuelle endringer til profilen din vil ikke automatisk synkroniseres med totrinnsverifisering, som betyr at telefonnummeret ditt må være oppdatert begge steder. Hvis du endret telefonnummer, men ikke oppdaterte det for totrinnsverifisering, kan du logge på kontoen din ved hjelp av en alternativ metode for totrinnsverifisering.

Hvis du ikke har en alternativ metode, kan du ikke oppdatere telefonnummeret ditt for totrinnsverifisering før du sender inn en forespørsel om å kansellere totrinnsverifisering.

Jeg ble sperret ute fra kontoen min

Hvis du har prøvd «Send kode på nytt» for mange ganger, får du en feilmelding med informasjonen: «For å beskytte kontoen din låste vi denne verifiseringsmetoden i 24 timer på grunn av for mange kodeforespørsler.» Vent 24 timer og prøv på nytt.

Jeg bruker et telefonnummer basert i India, og jeg mottar ikke kodene

Tekstmeldingsleverandøren vår Twilio kan ha problemer med å nå deg.