Identifiser brutte koblinger i WordPress

Hvis du prøver å identifisere om nettstedet ditt har ødelagte koblinger etter en overføring eller endring av domenenavn, kan du følge disse instruksjonene. En ødelagt kobling er en kobling som løser en 404 Not Found -feil. Disse trinnene inkluderer bruk av et tredjepartsnettsted.

1. Naviger til kontrollen for ødelagte koblinger
  2. I det åpne feltet skriver du inn nettadressen din (f.eks. https://example.com ).
  3. Velg alternativet for hele nettstedet .
  4. Klikk på sjekk -knappen.
  5. La det være tid for verktøyet å kjøre.
  6. Når verktøyet er fullført, kan du klikke på Full rapport -knappen for å få en komplett liste over brutte koblinger.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer eller hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.