IMAP: Konfigurer e-postadresse

Internet Message Access Protocol (IMAP) lar deg få tilgang til e-post lagret på en server fra flere enheter. For å bruke IMAP-e-post, må du ha en e-postplan som støtter IMAP. Hvis du har IMAP-aktivert Arbeids-e-post, kan du konfigurere den på stort sett alle e-postklienter og på en hvilken som helst datamaskin eller enhet du ønsker.

Dette er generiske instruksjoner og kan variere avhengig av hvilken klient du bruker. Se Mer informasjon for spesifikke klientinstruksjoner

1. Du må kjenne til din IMAP-serveradresse og tilgjengelige porter. Disse finner du ved å gå til Konfigureringsstenter for e-post.

Les mer om Konfigureringssenter for e-post.

2. Åpne din valgte e-postklient og opprett en ny konto.
  3. Finn området IMAP-innstillinger.
  4. Angi følgende:
    Felt Angi
    Brukernavn Din fulle e-postadresse.
    Passord Passordet for e-postkontoen din.
    Innkommende e-postserver Informasjonen som vises i Konfigureringssenter for e-post
    Utgående e-postserver Informasjonen som vises i Konfigureringssenter for e-post
    Innkommende port Ett av alternativene som vises i Konfigureringssenter for e-post, for med eller uten SSL
    Utgående port Ett av alternativene som vises i Konfigureringssenter for e-post, for med eller uten SSL
  5. E-postklienten din vil kanskje kreve passordgodkjenning for din Utgående e-postserver. Hvis den gjør det, må du ha påloggingsinformasjonen for serveren og oppgi den fullstendige e-postadressen og passordet i området Innstillinger for utgående e-postserver.

Serverne våre kan bruke forskjellige navn på mapper enn klienten du konfigurerer. Du må kanskje tilordne mapper for å få dem til å synkroniseres riktig. Vi anbefaler at du søker på Internett for instruksjoner om hvordan du tilordner mappene på riktig måte for din spesifikke klient.

Neste trinn

• Etter at skrivebordsklienten din er konfigurert, kan du konfigurere din Arbeids-e-post på mobiltelefonen din:

Mer informasjon

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.