|  Hjem
Hjelp

Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Import contacts, calendars and email

Microsoft has details about complete this process in Migrate email and contacts to Office 365 for business.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.