Importer eller eksporter adressebøker

Når du arbeider med arbeidsområdets nettpostadressebok, kan du importere eller eksportere en adressebok i CSV-format (CSV). En CSV -fil er en standardisert fil som de fleste e -postklienter kan bruke til å importere og eksportere adressebokfiler.

Merk: Denne prosessen fungerer ikke i Workspace Webmail 6.0. Hvis du vil importere eller eksportere arbeidsområdets e -postadressebok, klikker du på Klassisk visning og følger disse instruksjonene.

Slik importerer du en adressebok

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Fra Adressebok -menyen klikker du på Kontakter .
  3. Klikk på Importer .
  4. I feltet CSV -fil klikker du på Bla gjennom .
  5. Finn og åpne CSV -filen.
  6. Klikk på Importer CSV .

Merk: Oppført i CSV -kolonnene er felt i filen du importerer. Oppført i adressebok -kolonnene er felt fra arbeidsområdets nettpostadressebok. Arbeidsområde nettpost matcher feltene i begge kolonnene, men du kan overstyre kartleggingsforslagene.

7. Hvis du vil endre tilordnede alternativer under Adressebok -kolonner , velger du forskjellige verdier fra listene.
  8. Velg et alternativ for å håndtere dupliserte adressebokoppføringer.
  9. Klikk på Importer CSV .

Merk: Du kan importere opptil 2 000 adresser om gangen.

Slik eksporterer du en adressebok