Importer eller eksporter WordPress -databasen

I WordPress er det situasjoner som gjenoppretting, sikkerhetskopiering og overføring hvor du kanskje vil importere eller eksportere MySQL -databasen. Når du importerer og eksporterer databasen din, har du to valg:

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Importer 1 WordPress -database fra en sikkerhetskopi til den spesifiserte databasen.
    • Eksempel: backup.sql -fil.
  • Eksporter 1 WordPress -database og plasser filen i hostingkontoen.

Å gjøre det selv

For å importere eller eksportere databasen din selv, bruk tabellen nedenfor for å finne scenarioet som gjelder og følg instruksjonene.

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Eksporter MySQL -databaser Basic
Importer SQL -filer til MySQL -databaser Basic
Eksporterer MySQL -database i SSH Avansert
Importere MySQL -databaser via SSH Avansert