Importer flere produkter

Hvis du har mye erfaring med regneark, kan du bruke Nettbutikkens funksjon for masseimport for å legge til flere produkter fra en eksisterende produktdatabase, inkludert bildene.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. I listen Produkter klikker du på Nettbutikk, og deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Fra Produkter-menyen i Nettbutikk velger du Produkter.
  4. Alle produkter-siden klikker du på Importer.
    Klikk på Importer på Alle produkter-siden.
  5. Import Products-siden (Importer produkter) klikker du på Download starter template with sample data (Last ned startmal med prøvedata). Med denne eksempelfilen får du kommet i gang med å se hvordan du kan strukturere dataene dine før du laster dem opp til Nettbutikk.
    Klikk på Download starter template with sample data (Last ned startmal med prøvedata).
  6. Åpne den nedlastede malen for å se hvordan den er organisert.
    Åpne malen for å se hvordan den er organisert
  7. Bruk malen som en veiledning på hvordan du kan formatere ditt eget produktregneark. Se også Formater produktinformasjon for masseimport for detaljer.

8. Når regnearket er formatert, lagrer du det som en CSV-fil og laster opp produktinformasjonen din.