Importer flere produkter

Hvis du er en erfaren regnearkbruker, kan du bruke Nettbutikkens masseimportfunksjon for å legge til flere produkter fra en eksisterende produktdatabase, inkludert bildene. Du kan legge til eller importere produkter i butikken din, men det finnes ikke noe eksportalternativ.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. I listen Produkter klikker du på Nettbutikk, og deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Fra Produkter-menyen i Nettbutikk velger du Produkter.
  4. Klikk på ImporterAlle produkter -siden.
    Klikk på Importer på Alle produkter -siden.
  5. På siden Importer produkter klikker du på Last ned startmal med eksempeldata , som er en prøvefil for å gi deg et utgangspunkt for å se hvordan du må strukturere dataene dine før du laster dem opp til nettbutikken.
    Klikk på Last ned startmal med eksempeldata.
  6. Åpne den nedlastede malen for å se hvordan den er organisert.
    Åpne malen for å se hvordan den er organisert
  7. Bruk malen som en veiledning på hvordan du kan formatere ditt eget produktregneark. Se også Formater produktinformasjon for masseimport for detaljer.
  8. Etter at regnearket er formatert, lagrer du det som en CSV -fil og laster opp produktinformasjonen din .