Importer mine kontakter, kalender, e -post og oppgaver

For å flytte Outlook -elementer fra en adresse til en annen, eller en enhet til en annen, må du først opprette en sikkerhetskopifil for Outlook . Når du har en sikkerhetskopifil, er du klar til å importere til Outlook. Microsoft støtter ikke lenger versjoner av Outlook eldre enn 2016.

Merk: Vi støtter ikke manuell sikkerhetskopiering eller import av Outlook -datafiler (.pst, .ost og .olm).

Velg din versjon av Outlook for å se trinnene. Er du usikker på hvilken versjon du har? Finn versjonen din i Outlook

Outlook for Windows

Merk: Disse instruksjonene er kun til referanse. Våre GoDaddy -guider kan ikke hjelpe deg med importering av data.

Outlook for Windows kan importere PST-filer eller CSV-filer med kommaseparerte verdier (CSV).

1. Åpne Outlook.
  2. Velg Fil øverst til venstre.
  3. Velg Åpne & Eksporter , og deretter Importer/Eksporter .
  4. Velg Importer fra et annet program eller en annen fil , og deretter Neste .
  5. Velg filtypen din ( Comma Separated Values for .csv eller Outlook Data File for .pst), og velg deretter Neste .
  6. Velg Bla gjennom .
  7. Under Alternativer velger du hvordan du vil at dupliserte elementer skal behandles, og deretter velger du Neste .
  8. Hvis filen er passordbeskyttet, skriver du inn passordet og velger deretter OK .
  9. Velg Microsoft 365 -innboksen du vil importere til. Hvis du ikke importerer til Microsoft 365 -postboksen din, velger du Importer elementer til den gjeldende mappen . Dette alternativet vil importere dataene dine til den valgte mappen.
  10. Velg Fullfør . Outlook vil begynne å importere Outlook -elementene fra sikkerhetskopifilen. Når fremdriftsboksen forsvinner, er importen fullført.

Tilbake til toppen

Outlook for Mac

Merk: Disse instruksjonene er kun til referanse. Våre GoDaddy -guider kan ikke hjelpe deg med importering av data.

Outlook for Mac kan importere PST- eller OLM -filer.

1. Åpne Outlook.
  2. Hvis du er i den nye versjonen av Outlook, går du tilbake til den eldre versjonen av Outlook. Velg Outlook , og deretter Ny Outlook . Du må kanskje bekrefte at du vil gå tilbake.
    Ny Outlook -meny
  3. Velg Fil , og deretter Eksporter .
  4. Velg sikkerhetskopifil -typen, og velg deretter Fortsett .
  5. Finn filen på Mac -en din, og velg deretter Importer .
  6. Når importen er fullført, velger du Fullfør . De importerte elementene dine vises i navigeringsruten under På Min datamaskin .

Tilbake til toppen

Outlook på nett (kun kontakter)

Outlook på nett kan importere kommaseparerte verdier (CSV), og for best resultat bør filen ha UTF-8-koding.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. På den venstre siden av siden, velger duMennesker Mennesker .
  3. Velg Administrer , og deretter Importer kontakter .
  4. Velg Bla gjennom , velg CSV -fil, og velg deretter Åpne .
  5. Velg Importer .

Tilbake til toppen