Importer mine kontakter, kalender og e -post

For å flytte Outlook -elementer fra en adresse til en annen, eller en enhet til en annen, oppretter du først en sikkerhetskopifil for Outlook . Når du har en sikkerhetskopifil, er du klar til å importere til Outlook.

Merk: GoDaddy støtter ikke manuell sikkerhetskopiering eller importering av Outlook-datafiler (.pst og .ost).

Velg din versjon av Outlook for å se trinnene.

Outlook 2013, 2016 eller nyere (Windows)

Outlook for Windows kan importere PST- eller CSV -filer (CSV).

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil øverst til venstre.
  3. Velg Åpne & Eksporter > Importer/eksporter .
  4. Velg Importer fra et annet program eller en annen fil > Neste .
  5. Velg filtypen din ( Comma Separated Values for .csv eller Outlook Data File for .pst), og velg deretter Neste .
  6. Velg Bla gjennom for å velge filen du vil importere. Under Alternativer velger du hvordan du vil at dupliserte elementer skal behandles, og deretter velger du Neste .
  7. Hvis filen er passordbeskyttet, skriver du inn passordet og velger deretter OK .
  8. Velg Microsoft 365 -innboksen du vil importere til. Hvis du ikke importerer til Microsoft 365 -postboksen din, velger du Importer elementer til den gjeldende mappen . Dette alternativet vil importere dataene dine til den valgte mappen.
  9. Velg Fullfør . Outlook vil begynne å importere Outlook -elementene fra sikkerhetskopifilen. Når fremdriftsboksen forsvinner, er importen fullført.

Tilbake til toppen

Outlook 2016 eller nyere (Mac)

Outlook for Mac kan importere PST- eller OLM -filer.

1. Åpne Outlook .
  2. Hvis du er i den nye versjonen av Outlook, slår du av Ny Outlook -bryteren. Ellers fortsetter du til neste trinn.
    Ny Outlook -veksle
  3. Velg ImporterVerktøy -fanen.
  4. Velg sikkerhetskopifil -typen, og velg deretter Fortsett .
  5. Finn filen på Mac -en din og velg Importer .
  6. Når importen er fullført, velger du Fullfør . De importerte elementene dine vises i navigeringsruten under På Min datamaskin .

Tilbake til toppen

Importer kontakter i Outlook på nett

Outlook på nett kan importere kommaseparerte verdier (CSV), og for best resultat bør filen ha UTF-8-koding. Lær mer fra Microsoft.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg nederst til venstre på sidenMennesker Mennesker .
  3. Øverst til høyre velger du Administrer > Importer kontakter .
  4. Velg Bla gjennom , velg CSV -fil, og velg deretter Åpne .
  5. Velg Importer .

Tilbake til toppen