Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Importer produktvarianter med utvidelsen Product CSV Import Suite

Det er mulig å importere varianter til produktene dine ved hjelp av Product CSV Import Suite. Variasjoner er underordnede variabler, så du må importere overordnede produkter først.

Påkrevd: CSV -produktpakke for produkter er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i WordPress Netthandel -hosting eller som et enkeltstående kjøp.

Trinn for å importere produktvarianter:

1. Logge på WordPress.
  2. Importer produkter med Product CSV Import Suite.
  3. Opprett en CSV -kode for produktvarianter.
  4. Last opp CSV -en din ved å navigere til WooCommerce > CSV Import Suite og klikke på Importer variasjoner.
  5. Velg filen din og klikk på Last opp fil og importer.
  6. Kartlegg feltene dine. Sørg for at alle kolonnene tilordnes til riktig felt i WordPress.
  7. Klikk på Send. Produktvariantene dine skal nå importeres.