Importer SQL-filer til MySQL-databaser

Hvis du sikkerhetskopierte eller eksporterte en database til en SQL -fil, kan du importere den til en av hostingkontoene dine sine MySQL-databaser gjennom phpMyAdmin.

Merk: Du trenger ikke inkludere OPPRETT DATABASE -linjen i din MySQL-database. Hvis du inkluderer den, kan importeringen din mislykkes. Vi anbefaler at du fjerner linjen før du importerer databasen din.

phpMyAdmin-grensesnittet lar deg bare importere 8 MB om gangen. Hvis du trenger å importere mer enn 8 MB, anbefaler vi at du deler opp filene dine i stykker på 8 MB.

Advarsel: Hvis du importerer en database for Administrert WordPress, må du utføre flere endringer i SQL-filen for at området skal fungere ordentlig.

Slik importerer du SQL-filer til MySQL-databaser ved hjelp av phpMyAdmin

1. Få tilgang til databasen via PHPMyAdmin (Nett og klassisk / cPanel / Plesk / Administrert WordPress).
  2. Klikk på Spørringsvindu (Spørringsvindu).
  3. (Kun cPanel) Til venstre, klikk på databasen du ønsker å bruke.
  4. Gå til Importer filer -fanen.
  5. Klikk på Velg fil, finn SQL -filen på datamaskinen din, klikk på Åpne, og klikk deretter på Start.

Dette kjører SQL-filen og oppdaterer databasen som spesifisert i SQL -filen din. Det kan ta flere minutter å gjenopprette databasen.

Merk: Hvis du mottar en feilmelding som sier "Skripttidsavbrudd passert, hvis du ønsker å fullføre importeringen, sender du samme fil på nytt, så vil importeringen gjenopptas", kan du umiddelbart velge den samme filen for importering og fortsette gjenopprettingen der den sluttet.

Etter at databasen er gjenopprettet, må du sørge for at tilkoblingsstrengene dine er oppdaterte. For mer informasjon, se Finne databasetilkoblingsstrengene dine.