Importer Square-produkter til butikken min

Hvis du allerede har koblet Square-kontoen til din Website Builder-nettbutikk, kan du bruke dette kortere settet med trinn for å importere flere Square-produkter etter behov.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobilenheter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Når butikken vises, klikk på Administrer butikk.
  3. Klikk på Butikk-fanen øverst, og deretter Alle produkter.
    klikk på Alle produkter
  4. I Produkter-vinduet klikker du på Importer øverst til høyre.
    klikk på Importer
  5. I det neste vinduet klikker du på Square. (Eller CSV hvis du ønsker å importere produktene fra et regneark med kommaseparerte verdier.)
    klikk på Square
  6. Klikk på Importer og importeringen starter. (Hvor lang tid dette krever, er avhengig av hvor mange Square-produkter du har.)
  7. Når du ser meldingen med bekreftelse på importen, klikker du på Ferdig. De importerte produktene vises i Alle produkter-listen med Square-ikonet i kolonnen Sales Channels (Salgskanaler).
    importerte Square-produkter lagt til

Merk: Du vil også motta en e-post når importen er ferdig.