Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Importer Square -produkter til nettbutikken min

Importer produktene dine fra Square for å administrere dem i Websites + Marketing -nettbutikken din.

Påkrevd: Du må først konfigurere betaling for nettbutikken din og velge Square som kreditt-/debetkortalternativ. Du kan endre betalingsalternativer når som helst.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobilenheter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Gå til instrumentbordet ditt, og velg Butikk > Produkter .
  1. Velg Importer/eksporter og deretter Importer .
  2. Velg Square i vinduet for import av produkter.
  3. Velg OK for å starte prosessen. Tiden det tar å importere produktene dine, avhenger av hvor mange Square -produkter du har.
  4. Når den er fullført, ser du meldingen Import vellykket og mottar en e -post.
  5. Velg Vis eller Ferdig for å se de importerte Square -produktene i produktlisten din, som vises i Salgskanaler -kolonnen. (Hvis produktene inkluderer en kategori, vises denne informasjonen i Kategorikolonne .)
    Square -import lagt til