Importer WordPress -kommentarer til Disqus

Når du har opprettet Disqus -kontoen din og har installert plugin -modulen, kan du importere noen av de eksisterende kommentarene dine til Disqus. Som standard vil eventuelle nye kommentarer automatisk bli importert til Disqus.

1. Logg på WordPress.
  2. Gå til Kommentarer > Disqus.
  3. Klikk på Plugin -innstillinger øverst til høyre.
  4. I Importer og eksporter -valget klikker du Eksporter kommentarer -knappen.
  5. Dette vil sette opp kommentarene dine i kø for å bli importert til Disqus.

Neste trinn

• Du vil motta en e -post når den er fullført.