Importere e -postkontoer og videresendere til cPanel -e -post for Linux -hostingkontoen min

Du kan importere et sett med e -postkontoer eller videresendere til cPanel -e -post, og opprette adresser i bulk.

Merk: For å bruke denne funksjonen, må du konfigurere en .csv- eller .xls -fil med e -postadressene eller videresenderne. For hjelp, se cPanel -dokumentasjon for Adresseimportør .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. I cPanel hjemmesiden, i delen E-post, klikker du på Adresse importør.
  5. Følg cPanels instruksjoner for å velge og importere filen. For detaljer, se cPanel -dokumentasjon for Adresseimportør .