Importere et kodesigneringssertifikat til Firefox

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Du kan importere kodesigneringssertifikater til Firefox.

Slik importerer du et sertifikat til Firefox på en PC

1. Fra Verktøy -menyen klikker du på Alternativer .
  2. Klikk på Sertifikater , klikk deretter på Vis sertifikater, og klikk deretter på Importer .
  3. Naviger til SPC -filen din og klikk på OK . Ignorer eventuelle advarsler som kan vises.

Sertifikatet ditt er nå synlig i Mozilla Firefox Certificate Manager.

Slik importerer du et sertifikat til Firefox på en Mac

1. Fra Firefox -menyen velger du Innstillinger .
  2. Gå til Sertifikater -fanen.
  3. Klikk på Vis sertifikater .
  4. Klikk på Importer ...
  5. Naviger til SPC -filen din og klikk på OK . Ignorer eventuelle advarsler som kan vises.

Sertifikatet ditt er nå synlig i Mozilla Firefox Certificate Manager.