GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Inkluder eller ekskluder en liste i en e -postkampanje

Du har allerede sett disse Inkluder- og Ekskluder -knappene når du sender en utsendelse fra kontoen din. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker dem til å inkludere og ekskludere lister fra sendingene dine.

Inkludert lister i en utsendelse

Inkluder -knappen er ganske grei. Klikk på denne veksleknappen for å inkludere den spesifikke listen. Sendingen din vil bli sendt til alle på alle inkluderte lister.

Ikke bekymre deg! GoDaddy Email Marketing vil bare sende en enkelt e -post til alle disse menneskene. Det sender ikke dupliserte e -poster i en gitt utsendelse, selv om du har overlapp mellom listene du har tatt med.

Det er viktig å huske på at GoDaddy Email Marketing IKKE sender e -posten til noen som IKKE står på en liste du har tatt med. Det vil kun noen gang sendes til personene du bevisst INNLEDER i utsendelsen din.

Ekskluderer lister i en utsendelse

Gå til Ekskluder -knappen, nå. Hvis du Ekskluder -knappen på en hvilken som helst liste, vil _XXXYYY_ GoDaddy Email Marketing IKKE sende noe til noen som er på en ekskludert liste. Selv om de OGSÅ er på en inkludert liste. Du bør kun bruke Ekskluder -knappen i tilfeller der du har overlapp mellom flere lister, og du vil sørge for å IKKE sende til noen på en ekskludert liste.

Noen eksempler på Inkludering og Ekskludering

La oss si at du har to lister med abonnenter: «Nye abonnenter» og «Kjøpt». Og du vil bare sende en e -post til alle de nye abonnentene dine og fortelle dem om en kul ny fordel. Når du sender utsendelsen, må du klikke på Inkluder i listen din "Nye abonnenter". Det var det. Den e -posten vil bli sendt til hele «Nye abonnenter» -listen din, og ingen andre:

ved å velge

La oss nå si at du vil sende en oppfølgings-e-post til den samme listen, men du vil sørge for at du IKKE sender den til noen som også har kjøpt noe, allerede. Når du sender e -posten din, må du sørge for å inkludere «Nye abonnenter», men klikk på Ekskluder for listen «Kjøpt». E -posten din vil bli sendt til alle på "Nye abonnenter", men ikke til noen som også er på "Kjøpte":

velge en liste som skal ekskluderes fra en utsendelse

Du kan alltid dobbeltsjekke valgene dine til høyre på siden. Under miniatyrbildet av kampanjen du sender, vil valg av listevalg også forhåndsvise:

forhåndsvisning av valg av listevalg

Og du kan alltid se gjennom alle disse innstillingene i aller siste øyeblikk, rett før du sender utsendelsen. Her vil GoDaddy Email Marketing til og med gjøre matte for deg og fortelle deg totalt antall mottakere for denne utsendelsen. Dette gjøres ved å trekke alle personer fra listene du har ekskludert, og som er på alle lister du har tatt med.

ekskludert forhåndsvisning av listeutsendelse

Min utsendelse sendt til 0; Hvorfor ?!

Det er fullt mulig at du ekskluderte for mange lister. Det vil si at hvis du har ekskludert lister som overlapper alle de inkluderte listene dine, er det ingen som GoDaddy Email Marketing kan sende utsendelsen til. Det er veldig viktig at du bare bruker Ekskluder -knappen når du helt sikkert vet at det er en overlapp, og du ønsker at de overlappende ikke skal motta utsendelsen.