|  Hjem
Hjelp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Innstillinger for server og port

Øverste resultater for IMAP, POP, SMTP, serveradresser og portinnstillinger.

Finn dine innkommende IMAP-, POP (POP3)- og utgående SMTP-serveradresser, og dine port- og SSL-portnummer.

IMAP-, POP-, SMTP-server- og portinnstillinger for Microsoft 365.

IMAP, POP, SMTP server- og portinnstillinger for Arbeids-e-post.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.